Kontakt os i dag

Efter du har kigget og læst vores hjemmeside, har du måske yderligere spørgsmål. Ring os venligst op, så vi kan få en snak, om lige netop det du brænder inde med.

Der er fast telefontid til henvendelser og bestillinger alle hverdage fra kl. 12-14. Du er også velkommen til at ringe uden for telefontiden og efterlade en besked, så ringer vi tilbage hurtigst muligt.

Hos os handler det om tryghed. Beslutninger skal træffes når man er helt klædt på og føler sig hørt og forstået.

Mariann i klinik

Bliv ringet op

This contact form is deactivated because you refused to accept Google reCaptcha service which is necessary to validate any messages sent by the form.

KORT RESUMÉ AF BEHANDLINGS­FORLØB:

Hvordan virker mikrosklerosering af kar?

Ved sklerosering injiceres en syrlig væske i de små blodkar på benene som man ønsker fjernet. Til behandlingen anvendes en meget lille og tynd nål. Væsken virker irriterende på de indre karvægge, så blodet i karret størkner. Når karret ikke længere får iltet blod, går det lige så stille til grunde – de små kar som nedbrydes, kommer ikke igen. Efter behandlingen vil de behandlede områder være røde, lettere irriterede og en smule hævede. Især behandling af anklerne kan give hævelse. Støttestrømper i dagene efter behandlingen anbefales, for at undgå hævede ben/ankler – og på sigt – at give det flotteste resultat. Læs evt. vores fulde beskrivelse af behandlingen.

Hvor mange behandlinger med sklerosering skal du have?

Nogle kar kan forsvinde efter én behandling, men ofte kræves 2-3 behandlinger på samme hudområde. Efter 1. behandling forventes det at synligheden af det behandlede område er reduceret med 70% til 80% – eller mere.

Vi er underlagt og arbejder efter sundhedsstyrelsens retningslinjer til kosmetiske behandlinger. Ved behandling af karsprængninger med sklerosering kræves en forundersøgelse og først 48 timer efter må man behandles. Dette kaldes betænkningstid. Derfor skal du først komme her på klinikken til en forundersøgelse og du kan efterfølgende bestille en tid til behandling. Du skal til selve behandlingen medbringe en underskrevet informationserklæring, som du kan downloade og printe her.